kodo cup Sem Schilt (Medium)ALBLASSERDAM – Afgelopen week is Duncan Stoppelenburg uit Alblasserdam op het Open All Style Ashihara Karate Full Contact toernooi in s’Gravendeel tweede geworden.

Duncan: “Helaas pakte ik de eerste plaats niet, doordat ik in de finale twee minpunten kreeg. Daar baal ik enorm van. Mijn tegenstander was een jaar ouder en stuk groter en daar moest ik mezelf even op instellen. Uiteindelijk had ik hem in m’n zak, maar doordat ik twee minpunten had gekregen, verloor ik deze wedstrijd. Voor mezelf heb ik weer ervaring op gedaan en kan ik op een positief toernooi terug kijken en blijf ik keihard verder trainen. En uiteindelijk kon ik met meervoudig K1 winnaar Sem Schilt op de foto en dat is toch ook wel een groot voorbeeld voor mij.”

kodo cup Sem Schilt (Medium)

2e plaats kodo cup