IMG_6026 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 18-jarige scooterrijder uit Nieuw-Lekkerland is dinsdag 24 mei 2016 rond 17.30 uur op de kruising Edisonweg / Kelvinring geschept door een automobilist. De jongeman reed vanuit Papendrecht richting Alblasserdam en werd over het hoofd gezien door een afslaande automobilist. De scooter werd geschept en de scooterrijder kwam door de aanrijding ten val en raakte lichtgewond. Hij is nagekeken door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

In de afgelopen jaren vonden op de kruising Edisonweg / Kelvinring tal van ongevallen plaats. Onlangs werd het fietspad aangepast: de wegmarkering werd vernieuwd en er werden twee middengeleiders geplaatst.

De aanpassingen zijn onderdeel van het Keurmerk Veilig Ondernemen op het Alblasserdamse bedrijventerrein. Mogelijk wordt het punt later, tijdens een eventuele herstructurering van het bedrijventerrein nog verder aangepast.

IMG_6016 (Medium) IMG_6026 (Medium) IMG_6032 (Medium) IMG_6041 (Medium)