IMG_4896 (Medium)ALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van vrijdag 20 op zaterdag 21 mei 2016, rond 03.00 uur, een 25-jarige man aangehouden op verdenking van mishandeling. De aanhouding vond plaats op het Cortgene in Alblasserdam. De man zou even daarvoor een meisje hebben geslagen. Het meisje heeft aangifte tegen de man gedaan. De twintiger is meegenomen naar het bureau in Dordt. Verder was er een melding van een onwel geworden dronken persoon bij de Savornin Lohmanweg in Alblasserdam. Dit bleek mee te vallen. De ambulance werd afgezegd en de persoon werd thuisgebracht.

Tot slot was er een melding van onrust op de Dam. Dit bleek te gaan om een bekende van de politie uit Papendrecht. “Hij terug Papendrecht, rust wedergekeerd. #ontzegging,” twittert de Alblasserdamse wijkagent.

 

IMG_4896 (Medium)