adullamverkopingALBLASSERDAM – De Stichting Adullam houdt zaterdag 21 mei 2016 haar jaarlijkse verkoping op het dominee B. Toesplein in Alblasserdam. De verkoping start om 09.30 uur en duurt tot 15.00 uur. Er zijn onder meer zelfgemaakte artikelen, boeken en fotokaarten. Verder is er snoep, fruit, speelgoed, bloemen, lingerie, beenmode, kinderkleding, Tupperware, Jemako, brocante en meer.

Ook is er voldoende eten en drinken. Op de markt is er keuze uit vis, friet, oliebollen, poffertjes en koffie met gebak.

Kinderen
Voor de kinderen is er een skelterbaan. Verder zijn er workshops en kunnen er spelletjes gespeeld worden met de spelletjeskaart.

Opbrengst
De opbrengst van de markt gaat is bedoeld voor de stijgende vervoerskosten die de stichting Adullam voor haar cliënten moet maken. Er wordt al zoveel mogelijk met vrijwillige chauffeurs gewerkt en planners zorgen voor een zo efficiënt mogelijke route. Het in te zamelen bedrag is voor de brandstofkosten en het onderhoud van de bussen.