IMG_2228 (Medium)ALBLASSERDAM – De politie heeft maandag 9 mei 2016 een grote controle gehouden op de ‘wrakkenplaats’ langs de A15 ter hoogte van De Helling in Alblasserdam. Het betrof een algehele verkeerscontrole, waarbij in het totaal 56 bekeuringen zijn uitgeschreven, één scooter in beslag werd genomen en drie kentekenbewijzen werden ingevorderd. De boetes werden onder meer uitgeschreven voor losliggende lading, overbelading, het niet aanwezig hebben van een tachograaf, úitstekende lading en voor het onjuist aangekoppeld hebben van een aanhangwagen.

De scooter werd in beslag genomen, omdat de bestuurder voor de ‘zoveelste keer’ zonder rijbewijs reed.

De kentekenbewijzen van drie scooterrijders werden ingevorderd, omdat de scooters op de rollerbank zo’n tachtig kilometer per uur bleken te (kunnen) rijden. Op de scooters mag niet meer gereden worden, tenzij de scooters afgevoerd worden en door de RDW herkeurd zijn.

De controle startte om 09.00 uur en was rond 14.00 uur afgelopen.

IMG_2194 (Medium) IMG_2204 (Medium) IMG_2209 (Medium) IMG_2228 (Medium)