CgfCkYOW8AAMJi1 (Medium)ALBLASSERDAM – In zwembad Blokweer in Alblasserdam is woensdag 20 april 2016 het duizendste zwemdiploma, sinds de opening van het nieuwe bad, uitgereikt. Vanwege deze mijlpaal werd de uitreiking gedaan door burgemeester Jaap Paans en wethouder Arjan Kraijo. “Omdat iedereen het verdient om de duizendste te zijn, kreeg iedereen een leuke attentie van het sportcentrum,” laat Lian Dirven van Blokweer weten. In het totaal haalden ruim zeventig kinderen woensdag hun zwemdiploma.

Voor het diploma A zijn geslaagd:
Anna Arends, Anne-lieke Bakker, Arie van den Heuvel, Arwin Vat, Bart van den Heuvel, Dakota de Haan, Dania Al Jasim, Denver Dukers, Elise Meijering, Fernard Brand, Gerald van Leeuwen, Hanna van Wijngaarden, Henk Luijk, Ian Spruytenburg, Jobke de Vos, Joëlle Brauns, Joran Meijering, Jordy de Groot, Jorian van Maren, Levi Bax, Lize Voorberg, Lobke den Hollander, Luuk Deelen, Nathan Stam, Niek de Raat, Rimke Tijmons, Saphira Kleijn, Stefan Smit, Tygo Tinus, Yaniek de Jong, Gert-Jan den Besten.

Voor het diploma B zijn geslaagd:
Anne-Marthe Jelier, Arnout de Groot, Brandon Smit, Corianne van leeuwen, David Bons, Floris van der Valk, Gijs Verzee, Jolien de Groot, Kevin de bruijn, Lennert van Dijke, Leonoor van’t Hof, Levi Huisman, Lydia Heijstek, Maartje Penning, Max Bentlage, Nienke Hotting, Nout ter Meulen, Rosalinde Burggraaf, Ruben van Horssen, Samuël Lenten,  Senna Staallekker, Tessa Middelkoop, Tijn Bartels, Tristan Verheij, Yonah Berger.

Voor het diploma C zijn geslaagd:
Alice Jongeneel, Ana Sofia Stuij, Annelyn van Gelder, Chanel Sandvliet, Daniëla Verheij, Djil Franken, Fabian den Boef, Hosna Najabi, Janine Verheij, Jasmijn Schoonen, Jayda Akpullukçu, Jenne-Lynn Oudshoorn, Leon Stout, Lynke Kluit, Mirthe van Es, Naomi Span, Noa Stuij, Rebecca van der Kraan, Thravis Harley Shane Twigt.

Foto’s: burgemeester Paans en wethouder Kraijo.

CgfCkYOW8AAMJi1 (Medium)

CgfFjinXEAAittb (Medium) CgfRWT0XEAA3ZPy (Medium) CgfRWTnWEAAUvVC (Medium)

CgfCkYVXEAAeC1J (Medium) CgfFje4WQAAFIk- (Medium)