IMG_9625 (Medium)ALBLASSERDAM – De vier vriendinnen Vita, Laura, Renate en Femke uit groep 7 van basisschool Het Palet in Alblasserdam hebben in de afgelopen weken op hun school een flesseninzamelactie georganiseerd, om zodoende geld op te halen voor dierenambulance De Kattenmand. In eerste instantie wilden de meiden zelf gaan helpen bij De Kattenmand, maar daar bleken ze nog te jong voor te zijn. “Maar geld ophalen mag wel, dus hebben we dat gedaan.” Deze week werd het opgehaalde bedrag in de vorm van een cheque overhandigd aan Corrie Bentlage van de dierenambulance.

Er bleek in het totaal 135 euro te zijn opgehaald. Bentlage vertelde erg blij te zijn met de gift en bedankte de vriendinnen en alle andere deelnemers hartelijk. De kinderen werden door Bentlage uitgenodigd om op een zaterdagochtend eens te komen kijken bij De Kattenmand in Nieuw-Lekkerland.

Na de officiële overhandiging van de cheque mochten de kinderen van groep 7 naar buiten om twee dierenambulances van binnen en buiten te bekijken. Vrijwilligers van de ambulance gaven daarbij uitleg over hun werk.

Tot slot kregen de kinderen namens de Stichting Amivedi nog een tasje met onder meer pen, papier, een sticker, een muismat, een keycord en een lampje mee.

 

IMG_9618 (Medium) IMG_9619 (Medium) IMG_9625 (Medium) IMG_9627 (Medium) IMG_9647 (Medium) IMG_9678 (Medium) IMG_9682 (Medium) IMG_9690 (Medium) IMG_9694 (Medium) IMG_9700 (Medium) IMG_9702 (Medium) IMG_9706 (Medium)