IMG_5232 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Stichting Tafelronde 140 Papendrecht, een serviceclub met ondernemende mannen tot 40 jaar, organiseert op zaterdag 16 april 2016 voor de derde maal Kids and Cars. Vele Ferrari’s, Porsche’s, Aston Martins, en andere heuse sportcars rijden net als in 2014 en 2015 een route door de regio, waarbij de passagiersstoel bezet wordt door kinderen die vaak in een ziekenhuis moeten komen of het minder hebben. Die kinderen tijdens deze rondrit een lach bezorgen is wat de organisatie nastreeft. De rondrit gaat door de gemeenten Alblasserdam, Molenwaard, Sliedrecht en Papendrecht .

Net als vorig jaar zal het konvooi met sportcars vertrekken in Alblasserdam en eindigen in Papendrecht. Tussendoor worden er pitstops gemaakt in Molenwaard en Sliedrecht. Het publiek heeft weer gelegenheid om foto’s te maken en te genieten van de mooie auto’s.

Goed doel

Naast het bezorgen van een prachtige dag aan kinderen die dat goed kunnen gebruiken, wordt er ook naar gestreefd een mooi bedrag te doneren aan een goed doel. Deze editie is dat de Stichting Vrienden van het Sophia. Deze stichting doet er alles aan om het verblijf van patiëntjes en hun gezin in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, zoals zorgen voor een aantrekkelijke aankleding van het ziekenhuis, speelgoed en ontspanningsmogelijkheden. In het Sophia draait alles om de patiëntjes. Hoge kwaliteit en veiligheid van zorgverlening staan daarbij altijd centraal. Verder zet de stichting zich in voor financiering van wetenschappelijk onderzoek, om oorzaken van ziekten te ontdekken en behandelmethoden te verbeteren. Tevens draagt de stichting bij aan projecten om vernieuwingen mogelijk te maken, waardoor het Sophia als kinderziekenhuis binnen Europa voorop blijft lopen. Verdere informatie is te vinden op de website www.vriendensophia.nl.

Ondersteuning
Niet alleen voor bedrijven en instellingen, maar ook voor particulieren is het eenvoudig om dit evenement en de Stichting Vrienden van het Sophia te ondersteunen. Op de website www.kidsandcars.nl vindt u een duidelijk zichtbare doneerbutton waarmee u, via veilig betaalproces met iDeal, een gift kunt doen. Alle bijdragen zijn welkom.

Programma en route
Start inschrijving / aankomst auto’s (vanaf 11:45 uur)
Cheque-uitreiking Vrienden van het Sophia,
Groepsfoto en startschot door Burgemeesters (circa 13:00 uur)
Vertrek Cultureel Centrum Landvast, Alblasserdam (circa 13:15 uur)
Tussenstop Melkwegplein, Bleskensgaaf (circa 14:00 uur – 14:30 uur)
Kerkbuurt, Sliedrecht (circa 15:00 uur)
Tussenstop Dr. Langeveldplein, Sliedrecht (circa 15:15 – 15:45- uur)
Veerpromenade, Papendrecht (circa 16:00 uur)
Eindpunt Willaerts, Papendrecht (circa 16:15 uur)

IMG_5434 [Desktop Resolutie]
 Kids and Cars 2 (Medium)
IMG_5232 [Desktop Resolutie]