IMG_6306 (Medium)ALBLASSERDAM – De jaarlijkse wielerronde van Alblasserdam trekt altijd veel publiek, zowel uit Alblasserdam als uit de wijde omtrek. Maar ook de wielrenners zelf mogen hier graag hun rondje op de keien rijden. Voor dit jaar is de organisatie nog op zoek naar een ‘rondemiss’. Het bestuur van de Wielerronde wil graag dat een leuke, spontane dame uit Alblasserdam of nabije omgeving zich meldt.

Voor de nieuwe rondemiss is er een aantal leuke prijzen beschikbaar gesteld:

  • Een Miss make-over (bestaande uit o.a. een kappersbehandeling, aankleding en styling advies)
  • Een fotoshoot aansluitend aan de Miss make-over
  • Een presentatie in de Kantlijn van juli samen met de rondemister: Patrick van der Elst
  • Aankleding voor 27 juli 2016.
  • Kappersbehandeling voor 27 juli 2016.

De voorwaarden zijn dat de miss beschikbaar is op 16 juni en 27 juli 2016, 18+ en het liefst woonachtig is in Alblasserdam of in de directe omgeving daarvan. Inschrijven kan tot en met 20 april 2016.

Voorselectie
Nadat de inschrijftermijn is verstreken zal het bestuur van de Wielerronde een voorselectie maken van alle inzendingen. Deze voorselectie zal worden gepubliceerd in tijdschrift ‘De Kantlijn’ van mei 2016, waarna de inwoners van Alblasserdam op hun favoriete Miss mogen stemmen. De winnares zal bekend worden gemaakt in De Kantlijn van juli.

Aanmelden kan via deze link.

IMG_6306 (Medium)