WP_20160409_003 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – De jeugd van Nieuw-Lekkerland heeft het vernieuwde speelpark Hoge Boezem al gevonden, maar op donderdag 14 april 2016 wordt om 14.30 uur het speelpark Hoge Boezem door de locoburgemeester officieel geopend. Hiermee wordt een speelpark na een periode van 8 weken weer teruggegeven aan de kinderen. De groepen 6, 7 en 8 van drie basisscholen dragen actief bij aan het speelpark door ’s morgens een flink aantal nieuwe struiken te planten en gras in te zaaien. Ook worden de in de klas opgekweekte ‘eerste bomen’ in het speelpark geplant.

Op 12 februari 2016 is gestart met de realisatie van het speelpark Hoge Boezem. Een deel van de bomen en struiken is verwijderd om ruimte te maken voor onder andere een nieuw trapveld, een nieuw speelplein en een avontuurlijk speelgebied. Met deze metamorfose heeft het gebied niet alleen een open en ruim karakter gekregen, maar is er ook voor alle leeftijdsgroepen wat wils.

WP_20160409_003 (Medium)