IMG_6479 (Medium)ALBLASSERDAM – Achttien kinderen hebben dinsdagmiddag 23 februari 2016 meegedaan aan de workshop 3D-ontwerpen in de Alblasserdam. Zij kregen de opdracht een nieuw erfgoed (een gebouw, attractie of brug) te ontwerpen voor Alblasserdam. Na het opdoen van inspiratie in boeken maakten de kinderen een eigen ontwerp op papier en de computer met behulp van een 3D-tekenprogramma en een 3D-Doodler-pen.

De kinderen werden deze middag begeleid door medewerkers van de Bibliotheek, het LeXlab en een vrijwilliger van Historische Vereniging West-Alblasserwaard. Elk kind gaf zijn 3D-ontwerp van een gebouw een mooi plekje op de plattegrond van Alblasserdam.

De ontwerpen zijn de komende weken nog te bewonderen in Bibliotheek Alblasserdam.

2016-02-23 14.40.09 (Medium) IMG_6479 (Medium) IMG_6483 (Medium)