KDO Turnen (Medium)ALBLASSERDAM – In sporthal Blokweer in Alblasserdam worden zaterdag 20 februari 2016 de Districtkampioenschappen Turnen Heren 2016 gehouden. De organisatie is in handen van gymnastiekvereniging KDO Alblasserdam en de technische commissie ‘Turnen Heren van het district Zuid-Holland’. Het belooft een spannende wedstrijd te worden met tegenstanders uit het district Zuid-Holland.

De jongens turnen op instapniveau (15 – 10) en pupil niveau (14 – 10) de onderdelen sprong, brug, rek, vloer, voltige en ringen. De wedstrijd is ingedeeld over drie rondes, met als aanvangstijd 9.30 uur.

Supporters en belangstellenden zijn van harte welkom in Sportcentrum Blokweer. Er zal op deze dag entreegeld (2,50 euro) gevraagd worden van het publiek. De toegang voor kinderen tot 12 jaar is gratis.

Foto: Ineke van der Vliet.

KDO Turnen (Medium)