IMG_5255 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Een automobilist uit Nieuw-Lekkerland is in de nacht van woensdag 30 op donderdag 31 december 2015 in zijn woonplaats van de weg geraakt. De man reed met zijn auto over de Schoonenburgweg en raakte halverwege onwel. De bestuurder reed door het gras en over een fietspad en kwam net voor een sloot tot stilstand.

Een omwonende werd rond 01.00 uur wakker van de claxon van een auto. Toen de man naar buiten liep om te kijken wat er aan de hand was, zag hij de auto bij de sloot staan. De meldkamer werd gebeld en niet veel later werden een ambulance en diverse politie-eenheden opgeroepen om te gaan helpen.

Ter plaatse bleek dat de automobilist last had van een epileptische aanval. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht vervoerd. De auto is later in de nacht opgehaald door een bergingsbedrijf.

IMG_5255 (Medium)

IMG_5257 (Medium) IMG_5258 (Medium) IMG_5260 (Medium)