DSC_0043 (Medium)ALBLASSERDAM – Tijdens de Week van de Mantelzorg organiseerde de SWA in samenwerking met Stichting Jeugd-Punt/Jongerenwerk Alblasserdam op 12 november 2015 een avond speciaal voor jonge mantelzorgers. In The Abbey waren 17 jongeren aanwezig die allemaal in het zonnetje werden gezet en tevens werden geïnformeerd over mogelijke ondersteuning bij mantelzorg.

De jongeren konden genieten van een spetterende goochelact en een zeer informatieve en vermakelijke pubquiz. Wethouder Dorien Zandvliet was aanwezig om deze jonge sterren een hart onder de riem te steken. Ze deed dat door een mooi verhaal over mantelzorg voor te dragen. De aanwezige jongeren kregen als waardering een leuke goodie bag ter waarde van € 50,00 mee naar huis.

Het is de bedoeling om in de toekomst meer activiteiten speciaal voor deze jonge mantelzorgers te organiseren aangezien dit een groep is die ondersteuning goed kan gebruiken. Voor meer informatie over ‘jong en mantelzorger zijn’ kan contact opgenomen worden met Stichting Welzijn Alblasserdam via info@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

DSC_0043 (Medium)