De Hoeksteen AlblasserdamALBLASSERDAM – Begin november is het veertig jaar geleden dat De Hoop in Dordrecht is gestart met hulp aan mensen met verslavingsproblemen. Inmiddels is De Hoop uitgegroeid tot een zorginstelling waar dagelijks door ruim vijfhonderd medewerkers hulp wordt verleend aan een kleine tweeduizend volwassenen, jeugdigen en kinderen met psychiatrische problemen en verslavingsproblemen. Zondag 1 november 2015 staat de dienst van Baptisten Gemeente ‘De Hoeksteen’ aan de Plantageweg 142 in het teken van dit 40-jarig bestaan.

De aanvang is om 09.30 uur. Spreker is Frans Koopmans, beleidsmedewerker van De Hoop, die een door hem geschreven preekschets, toegespitst op veertig jaar De Hoop, hier dus zelf zal behandelen. Opbrengst collecte is bestemd voor De Hoop. Belangstellenden zijn van harte welkom.

De Hoeksteen Alblasserdam