IMG_8525bijgesneden (Medium)ALBLASSERDAM – Alblasserdamse jongeren hebben zaterdag 3 oktober 2015, in samenwerking met het jongerenwerk, auto’s gewassen voor het goede doel. Op de parkeerplaats achter De Postduif aan de Randweg in het Damdorp gingen de jongeren rond 11.00 uur van start en rond 16.30 uur werd de laatste auto ingesopt. Ook de wethouders Kraijo en Verheij kwamen langs om hun auto te laten schoonmaken. In het totaal werden er zo’n zestig auto’s gewassen. De actie leverde 400 euro op.

Het verdiende geld gaat naar een Chinees kindertehuis, dat van dat bedrag melkpoeder en pampers kan aanschaffen en eventueel ziektekosten kan betalen voor de kinderen. Het kindertehuis is dertien jaar geleden opgezet door een Belgische familie. In het tehuis wonen vijftien gehandicapte en niet-gehandicapte kinderen.

Tekst en foto’s: Peter Stam.

IMG_8525bijgesneden (Medium) IMG_8535 (Medium) IMG_8548 (Medium) IMG_8812 (Medium)