DSCN0357 (Medium)ALBLASSERDAM – Afgelopen week is Alblasserdammer Leen de Bruijn overleden. De Bruijn was oud-voorzitter en oud-bestuurslid van Tafeltennisvereniging Alblasserdam (TTVA). Leen was al geruime tijd ziek en heeft het gevecht niet kunnen winnen. Leen is 66 jaar geworden.

De club laat weten dat Leen van groot belang is geweest voor het voortbestaan van TTVA eind jaren tachtig. “Samen met nog wat andere personen heeft hij toen TTVA uit het slob weten te trekken en er langzaam maar zeker weer een stabiele en gezellige vereniging van gemaakt. Leen was onze voorzitter tot eind 2008. De laatste jaren speelde hij puur om gezelligheidsredenen nog zijn balletje omdat hij het eigenlijk niet kon missen. Je wist altijd direct of Leen ook aanwezig was in de zaal. Hij had namelijk een nogal luide en aanstekelijke lach die heel goed te horen was. Leen was sociaal en altijd bereid om te helpen hebben wij uit eigen ervaring mogen beleven, maar was tevens ook direct in zijn antwoorden. We verliezen met Leen een hartelijk en vooral een goed mens,” zo laat Henk Mes namens TTVA weten.

Het bestuur wil hierbij namens de leden hun oprechte deelneming overbrengen aan zijn vrouw Yvonne en hun familie en vrienden.

Mes: “Leen we zullen je verschrikkelijk missen!”

DSCN0357 (Medium)