raadhuisplein alblasserdmaALBLASSERDAM – Een architect uit Oud-Beijerland presenteert woensdagavond 14 oktober 2015 vier mogelijke toekomstscenario’s voor het Raadhuisplein en het gemeentehuis in Alblasserdam. Dit gebeurt tijdens een bewoners- en ondernemersavond in Landvast. Aanwezigen worden geprikkeld en uitgedaagd om met elkaar de discussie aan te gaan over de mogelijke wensen en ideeën voor het gebied.

Op dit moment werkt de architect vier scenario’s uit, waarbij hij onder meer gebruik maakt van de opgehaalde ideeën tijdens de eerdere bewonersavond begin dit jaar in Landvast.

Wie 14 oktober aanwezig wil zijn bij de presentatie, dient zich vooraf aan te melden bij projectsecretaris E.Verheij@Alblasserdam.nl. Wie 14 oktober niet aanwezig kan zijn, maar wel wil reageren, kan dat per mail doen.

Volg deze facebookpagina om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen.

raadhuisplein alblasserdma