IMG_3484 (Medium)ALBLASSERDAM – Pedicure Saskia Jongeneel van ‘Hair and Feetpleasure’ uit Alblasserdam gaat samen met negen vrijwilligers een verwendag organiseren voor (ex) kankerpatiënten en hun naasten. Het is de bedoeling dat maximaal dertig personen op zaterdag 3 oktober 2015 van 10.00 tot 16.00 uur een onvergetelijke dag beleven in het IJsclubgebouw aan het Kortland 40A in Alblasserdam. Saskia vertelt: “De verwendag is bedoeld voor mensen die zelf of in hun omgeving te maken hebben gehad met kanker.”

Programma
Het is de negende keer dat de Alblasserdamse onderneemster de verwendag organiseert. “Dit jaar zijn er onder meer een visagiste, een kapster, een manicure, een reikimaster en een fysiotherapeut. Verder worden er kaarten gemaakt en dankzij vrijwilligster Ria Fiole hebben we leuke prijzen tijdens de bingo,” vertelt Saskia.

Appeltaart
De pedicure vervolgt: “Stienie bakt de lekkerste, ambachtelijke appeltaart. Dylan en Anne-Fleur zorgen voor cakejes op tafel en de collega’s van vrijwilligster Elly sponsoren een mooi geldbedrag. Verder komt zanggroep Mariposa uit Brabant. Er worden liedjes uit de jaren zestig en zeventig gezongen. Tot slot krijgen we bezoek van een afvaardiging van de Unie van Vrijwilligers in Dordrecht (UVV). Zij houden kledingverkopen en willen ons gaan sponsoren.”

Sponsors
De verwendag wordt gesponsord door ’t Kaasmes, het IJsclubgebouw, Fiore Bloemen, Hotel Van Krimpen en Bakker De Heer uit Alblasserdam. Vanuit Papendrecht sponsort bloemist Kees Commandeur. Dankzij de bijdrage van de sponsoren, en die van de vrijwilligers, is de toegang voor de (ex) kankerpatiënten gratis.

Aanmelden
De gasten worden in de ochtend van 3 oktober ontvangen met koffie / thee. Tussen de middag worden er belegde broodjes, soep en salades gegeten. De (ex) kankerpatiënten kunnen zich tot en met 2 oktober telefonisch aanmelden bij Saskia via het telefoonnummer 078-6913851 of 06-39194972.

IMG_3484 (Medium)