IMG-20150920-WA0005 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 40-jarige man uit Nieuw-Lekkerland raakte afgelopen weekend gewond bij een mishandeling op de Dam in Alblasserdam.  De politie zoekt getuigen.

Het slachtoffer stond op straat toen naast hem een onbekende jongen betrokken raakte bij een vechtpartij. Uit een reflex sprong hij ertussen. Vervolgens werd de veertiger zelf geslagen. Hij kreeg een aantal flinke klappen in zijn gezicht door drie daders. Hierdoor mist hij een tand uit zijn ondergebit en is zijn kaak op diverse plaatsen gebroken. De man is met spoed geopereerd om alles weer recht te zetten.

De recherche onderzoekt de zaak en sprak de afgelopen dagen al met een aantal getuigen maar meer informatie is zeker welkom.

Heeft u in de nacht van zaterdag op zondag, rond 01.30 uur, iets gezien van de vechtpartij op de Dam? Of heeft u andere informatie? Neem dan alstublieft contact op met de politie in Alblasserdam via 0900-8844. Of bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

image