37_muziekfeest_alblasserdam (Medium)ALBLASSERDAM – Om de grote successen van het bekende oude popfestival niet te laten vergeten zorgen drie enthousiaste horecaondernemers op zaterdag 12 september 2015 voor een muziekfeest in Alblasserdam. Het feest wordt gehouden op het Zuiderstek en wordt georganiseerd door John van Krimpen, Jan Buijs en René Klootwijk.

Van 12.00 tot 18.00 uur zijn er lokale bands. De toegang is dan gratis. ’s Avonds komen Skihut on Tour en DJ Vivado en is de entree in de voorverkoop 5 euro en aan de deur 7,50 euro. “Het feest is de aanloop naar het Havenfestival, dat van 14 tot 19 september gehouden wordt,” legt John van Krimpen uit.

Breed publiek
Het avondprogramma loopt van 19.00 tot 02.00 uur. “We hebben het met opzet op één dag gepland zodat het voor een breed publiek aantrekkelijk is,” legt Jan Buijs uit. Daarom zijn de toegangsprijzen ook niet hoog. De toegang tot het Zuiderstek is dan via de ophaalbrug van de haven.

Foto / Tekst: Chris Wijmans.

Op de foto staan van links naar rechts René Klootwijk van Damzicht, Jan Buijs van Blieck’s Point en John van Krimpen van het Wapen van Alblasserdam.

Op de foto staan van links naar rechts René Klootwijk van Damzicht, Jan Buijs van Blieck’s Point en John van Krimpen van het Wapen van Alblasserdam.