IMG_3553 (Kopie)ALBLASSERDAM – Zaterdag 26 september 2015 wordt in de wijk Lavendel in Alblasserdam de jaarlijkse rommelmarkt gehouden. “Het wordt een groot feest, want de rommelmarkt wordt dit jaar voor de tiende keer georganiseerd,” vertelt Marieke Groenendijk van de organisatie. De inschrijfdatum is vervroegd van 14 naar donderdag 3 september.

Oliebollen
Tijdens de markt is er onder meer gratis koffie, thee en limonade. Verder komt er een clown en kunnen kinderen zich laten schminken. Behalve kraampjes met tweedehands spullen, worden er ook broodjes hamburger, oliebollen van Zorro en ijsjes verkocht.

Verkoopplaats
Een verkoopplaatsje reserveren kan via het telefoonnummer nummer 078 6914745. De kosten voor een plaatsje zijn 4 euro. Graag bellen vanaf 18.30. Voor de inschrijvingen geldt: vol is vol.

IMG_3553 (Kopie)