De-postduif-Alblasserdam (Medium)ALBLASSERDAM – Vanaf donderdag 10 september 2015 gaat in de gebouw De Postduif aan de Randweg 110 in Alblasserdam een serie ontmoetingsochtenden van het project ‘Wereldmeiden’ van start. De ochtenden worden georganiseerd door de Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA). “Naast migrantenvrouwen zijn ook Nederlandse vrouwen welkom op deze ochtenden waarbij  we aan de hand van een thema  gezamenlijk elkaar en elkaars culturele achtergrond willen leren kennen,” aldus Judith Gardeslen, sociaal- cultureel werker bij de SWA.

De ochtenden vinden om de week op donderdagochtend plaats in gebouw de Postduif, Randweg 110. Vanaf 9.30 uur staat de koffie klaar. Judith: “Kom eens gezellig bij ons langs, maak kennis met nieuwe vrouwen en andere culturen.”

De-postduif-Alblasserdam (Medium)