IMG_1331 (Medium)ALBLASSERDAM – Burgemeester Jaap Paans heeft zaterdagmiddag 29 augustus 2015 het startsein gegeven voor de familiedag bij hockeyclub Souburgh in Alblasserdam. De club had een ‘family and friends toernooi’ georganiseerd, waarbij mensen zelfs hun teams mochten samenstellen. Er werden diverse partijtjes en ‘shoot-outs’ gespeeld. De dag werd afgesloten met een barbecue.

Goede band
Burgemeester Paans, zelf al 35 jaar lid bij de club, was gevraagd om het startsein te geven. “Jaap heeft ontzettend veel gedaan en betekend voor de vereniging. Omdat wij als club een goede band met hem hebben, leek het ons een goed idee om de burgemeester te vragen om deze dag officieel te openen,” aldus Bart van Leeuwen, voorzitter van de 440 leden tellende hockeyclub.

Vrijwilligers
De familiedag gold als aftrap van het nieuwe hockeyseizoen en had tevens als doel om ouders en leden te betrekken bij de club. De vereniging wil het komende seizoen gebruiken voor het verenigen van de vereniging. Dit houdt kort gezegd in dat er wordt gezocht naar nieuwe vrijwilligers, want, zo redeneert de club: ‘Meer handjes maken minder werk.’

IMG_1331 (Medium)

IMG_1314 (Medium) IMG_1355 (Medium)