De Hoeksteen kerk alblasserdamALBLASSERDAM – Reformatorische Oratorium Vereniging Cantate Domino houdt maandag 31 augustus 2015 een open repetitieavond in De Hoeksteen aan de Plantageweg 142 in Alblasserdam. Iedereen die van zingen en klassieke muziek houdt, is die avond welkom om kennis te maken. Het koor repeteert van 20.00 tot 22.00 uur.

Cantate Domino is een koor dat zich richt op het zingen van klassieke werken van onder andere Mendelssohn, Händel, Bach en Buxtehude. Onder leiding van dirigent Piet den Uil is het koor begonnen met het instuderen van het Oratorium ‘Paulus’ van F. Mendelssohn. Het koor hoopt delen hiervan in het najaar van 2016 uit te voeren.

“Op 7 november 2015 hebben we een uitvoering in de Trinitatiskapel in Dordrecht. Tijdens dit najaarsconcert zingen wij bekende koorwerken. In maart 2016 hopen we, na het succes van vorig jaar, de paascantate ‘Olivet to Calvary’ nogmaals uit te voeren,” aldus Marinda van der Marel-Noordam. bestuurslid bij Cantate Domino.

Meer informatie over het koor is te vinden op www.cantatedomino.nl.

De Hoeksteen kerk alblasserdam