Brochure watersportverenigingALBLASSERDAM – Watersportvereniging Alblasserdam heeft in samenwerking met de gemeente Alblasserdam en de plaatselijke ondernemers een brochure gemaakt voor toeristen in het dorp. De brochure is gemaakt om bezoekers te informeren over de mogelijkheden in de haven en de toeristische mogelijkheden in Alblasserdam. Verder staan er regels in over het verblijf op de camperplaatsen.

De brochure werd deze week door Bram van der Linde van de watersportvereniging overhandigd aan wethouder Arjan Kraijo (toerisme en recreatie).

Het beheer van de camperplaats bij Landvast is sinds vorig jaar in handen van de watersportvereniging. De betaalpaal bleek namelijk niet te werken en de controle was te duur. Naar aanleiding van gesprekken met de Watersportvereniging Alblasserdam in 2012 over de huur van het water is naar voren gekomen dat zij graag extra inkomsten willen genereren voor de vereniging. Door het beheer van de gemeente over te nemen, verdienen zij hier extra inkomsten mee.

Brochure watersportvereniging

Deel dit bericht via...