IMG_2645-780x400NIEUW-LEKKERLAND – De stichting Actie voor Nicaragua houdt zaterdag 27 juni 2015 haar jaarlijkse volleybaltoernooi langs de Lekdijk 257 in Nieuw-Lekkerland. Het is mogelijk om individueel mee te spelen. Ook teams, bestaande uit minimaal zes personen, zijn welkom. Het toernooi duurt van 14.30 tot 20.00 uur. Opgeven kan via rickmeerkerk@gmail.com. Deelname kost vijf euro per persoon.

Behalve het toernooi is er ook een kleine markt. Bezoekers kunnen een broodje hamburger of een verse saté kopen. Verder zijn er traditionele Nica-slippers, cadeautjes, speculaas en rollen snoep te koop.

De volledige opbrengst gaat naar Actie voor Nicaragua. Deze stichting zet zich in voor het zendings- en ontwikkelingswerk in Nicaragua. Nicaragua is het armste land van Midden-Amerika en behoort tot de armste landen van de wereld.

Wie het project in Nicaragua wil steunen, kan een gift overmaken op IBAN nummer NL40RABO0175208204 Rabobank Nieuw-Lekkerland t.n.v. Stichting Actie voor Nicaragua.

Kijk voor meer informatie op www.actievoornicaragua.nl en www.rahab-nicaragua.org.

IMG_2645-780x400