jopenALBLASSERDAM – Bij de Alblasserdamse Tennis Vereniging (ATV) wordt binnenkort het Open Jeugdtennistoernooi gehouden. Het evenement, dat dit jaar voor de zevende keer op rij wordt gehouden, staat beter bekend als het ‘Jopen’.

Toernooi
In navolging van de afgelopen editie van het Jopen is er het Jopen Tenniskids Event op 24 juni voor de leeftijdscategorieën Rood (5 t/m 9 jaar) en Oranje (8 t/m 11 jaar). Daarnaast wordt het, door de KNLTB goedgekeurde, hoofdtoernooi voor de oudere jeugd van 29 juni tot en met 5 juli gehouden.

Jonge tennissers
Iedere jonge tennisser of tennisster uit Alblasserdam en omstreken kan zich inschrijven voor de volgende onderdelen (max. twee per deelnemer): JE, JD, ME, MD en de mix in de leeftijdscategorieën: Groen1/2 (10 t/m 12), t/m 12, t/m 14 en t/m 17 jaar. Net als in de voorgaande jaren worden er weer mooie prijzen verdeeld. De uiterste inschrijfdatum is 21 juni 2015.

Inschrijven
Inschrijven voor zowel het Open toernooi als het Rood/Oranje event kan via het internet (www.toernooiklapper.nl; regio Rotterdam; zoek op JOPEN). Daarnaast is er op de ATV-site (www.tennisvereniging-atv.nl) en op de Facebook-pagina van de Jopen een direct link aangemaakt voor de inschrijving.

Hoofdsponsor
Net zoals vorig jaar is ICT dienstverlener Epine uit Papendrecht de hoofdsponsor van het toernooi. Uiteraard is er ook dit jaar weer een opvallende toernooiposter gemaakt die door de enthousiaste wedstrijdleiding op de foto wordt vastgehouden.

Leiding
De wedstrijdleiding is dit jaar in handen van: Robert van der Waal, Priscilla van Vliet, Siebe Versendaal, Maarten de Zeeuw en Bart de Zeeuw. Voor meer informatie kunt u terecht op de ATV-site en de facebookpagina. Eventuele vragen kunnen gesteld worden via het volgende e-mailadres: jeugdcommissie@tennisvereniging-atv.nl.

jopen