Blomhoeve1 (Medium)ALBLASSERDAM – Op zaterdag 30 mei 2015 wordt er een open ochtend gehouden in ‘de Blomhoeve’ in Alblasserdam. Da ochtend is voor een ieder die geïnteresseerd is in deze kleinschalige woon- en dagbestedingsvoorziening. Tussen 10 en 12 uur is iedereen van harte welkom om de geheel gerenoveerde en deels nieuw gebouwde boerderij aan de Randweg 116 in Alblasserdam te komen bezichtigen.

Verder kunnen bezoekers terecht voor informatie met betrekking tot de allerhande activiteiten die op het terrein van de monumentale boerderij plaatsvinden.

Vanaf 10 uur is het vrije inloop en kunnen bezoekers onder begeleiding van een medewerker de verschillende gemeenschappelijke ruimtes bekijken. De bewoners zijn zo trots op hun nieuwe woning, dat de bezoekers ook een aantal van hun studio’s/appartementen kunnen bekijken.

De organisatie verzoekt mensen zoveel mogelijk met de fiets of lopend te komen, omdat er weinig parkeerruimte is. “Wanneer u toch met de auto komt verzoeken wij u te parkeren op de parkeerplaats bij kerkgebouw de Levensbron, Prinses Julianahof 1, Alblasserdam,” aldus één van organisatoren in het persbericht.

Blomhoeve1 (Medium)