IMG_8006 (Medium)ALBLASSERDAM – In een container, naast een bedrijfspand aan de Huygensweg in Alblasserdam, is in de nacht van vrijdag 22 op zaterdag 23 mei 2015 brand ontstaan. De brandweer werd rond 03.20 uur gealarmeerd en rukte zonder spoed uit. Nadat het vuur was geblust, werd, om herhaling te voorkomen, extra water in de container gepompt.

De vroege zaterdagmorgen voor Pinksteren staat ook wel bekend als Luilak. Met Luilak worden oorspronkelijk langslapers en telaatkomers bespot en wakker gemaakt. De afgelopen jaren werd het feest regelmatig overschaduwd door vernielingen en branden.

Of er ook dit jaar vernielingen zijn gepleegd, is onbekend. Wel kreeg de politie meldingen binnen over geluidsoverlast door dronken jongeren. Verder ontstond even na middernacht bij het Lammetjeswiel een vechtpartij. Daarbij vielen over en weer klappen.

Tips? Mail naar info@alblasserdamsnieuws.nl

IMG_8002 (Medium) IMG_8006 (Medium) IMG_8019 (Medium) IMG_8022 (Medium) IMG_8030 (Medium) IMG_8039 (Medium) IMG_8046 (Medium) IMG_8057 (Medium)