Astrid kant (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Dinsdag 19 mei 2015 verzorgt Vogelvereniging De Leeuwerik uit Nieuw-Lekkerland in samenwerking met Astrid Kant een lezing over weidevogels in de Nederlandse polders. Vanaf het moment dat ze in het voorjaar weer aankomen in Nederland tot het moment van vertrek naar het zuiden, is hun gedrag vastgelegd.

Vragen als: Hoe gedragen ze zich in groepsverband in maart en wat gaat er allemaal aan de eileg in april vooraf. Hoe herken en bescherm je de kuikens in mei?, zullen tijdens de lezing aan bod komen.

Deze lezing wordt verzorgd door Astrid Kant van de Vogelbescherming Nederland. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Aanvang: 20.00 uur. Deze avond wordt gehouden in ”de Bark” aan de Veerweg in Nieuw-Lekkerland.

Iedereen is van harte welkom. De entree is gratis.

Astrid kant (Medium)