IMG_0249ALBLASSERDAM – De voetbalclinic die Voetbalvereniging Alblasserdam woensdag 13 mei 2015 organiseerde, was met ruim 100 deelnemers een groot succes. De jongens en meisjes tussen de 4 en 13 jaar maakten tijdens de clinic kennis met het voetbalspel, diverse trainingsoefeningen en de club op Sportpark Souburgh.

Tijdens de clinic kregen de kinderen een training onder begeleiding van diverse (jeugd)trainers en spelers van het eerste van VV Alblasserdam. Na afloop konden de kinderen met dank aan Jumbo Papendrecht genieten van een pakje limonade en door de vrijwilligers zelfgebakken pannenkoek.

“Het weer, de opkomst en de sfeer maakte er een prachtige middag van. “Het blijft geweldig om zoveel kinderen met plezier te zien sporten” Ook in het nieuwe seizoen zullen we weer regelmatig dit soort middagen organiseren”, aldus de tevreden leden van de organisatie.

Inlooptraining
Naast clinics organiseert de club regelmatig inlooptrainingen voor jeugd om vrijblijvend mee te trainen. Meer informatie is te vinden op de website vvalblasserdam.nl. De club is ook te volgen via facebook en twitter.

DSC_0177 IMG_0242 IMG_0248 IMG_0249 IMG_0250 IMG_0251 IMG_0257 IMG_0260 IMG_0262 IMG_0264

 

IMG_0270 (Medium)