2015-03-17 - Verbouwing DW Atrium met meubilair - DSC_07 (Medium)ALBLASSERDAM – Waardeburgh Zorgcentrum locatie De Waard in Alblasserdam is verbouwd. Het resultaat is een prachtig zorgcentrum met de faciliteiten van een wijkcentrum. Op de begane grond is een professionele fysiotherapieruimte, een winkel voor de noodzakelijke boodschappen en een vestiging van ZorgComfort Alblasserwaard-West. Ook de sociëteiten en activiteiten voor ouderen vinden op de begane grond plaats.

Trots
Een woordvoerster van Waardeburgh zegt: “We zijn trots op het resultaat en daarom organiseren we een open dag op woensdag 20 mei van 14.00 – 20.00 uur. U bent van harte welkom.”

Opening
De open dag begint met de officiële opening van ‘het nieuwe’ De Waard. Vervolgens is er een doorlopend programma met diverse workshops over onder andere mantelzorg en bewegen voor ouderen, een optreden van het Seniorenorkest en de mogelijkheid om de locatie te bekijken. Natuurlijk kunnen bezoekers daarbij genieten van hapjes en drankjes uit eigen keuken.

Optreden
“We sluiten de dag af met een feestelijk optreden van shantykoor Ahoy. Het volledige programma staat op www.waardeburgh.nl. Het adres van locatie De Waard is Alblashof 1b te Alblasserdam. Let op: de nieuwe ingang van De Waard bevindt zich naast de ingang van de aanleunwoningen.

2015-03-17 - Verbouwing DW Atrium met meubilair - DSC_07 (Medium)