beukelmanschoolALBLASSERDAM – Tijdens het ontruimen van de oude Ds. Joannes Beukelmanschool aan de Lelsstraat in Alblasserdam is in één van de lokalen een schoolbord gevallen. In dit bord zat mogelijk asbest verwerkt. Zolang de ernst niet officieel is vastgesteld, mag de school niet meer betreden worden. Dit houdt in dat ook de leden van Schietvereniging Wilhelm Tell tot nader order niet meer op de zolder van de school mogen schieten.

Pas na vaststelling van de ernst en eventuele sanering kunnen de leden van de Alblasserdamse schietvereniging weer in het gebouw terecht. De verwachting is dat er binnen een paar dagen meer informatie hierover bekend is.

Vorige maand verhuisden de leerlingen en leerkrachten van de school uit het oude pand naar de nieuwe school aan de Mesdaglaan.

beukelmanschool