aanrijding Kinderdijk molenstraatKINDERDIJK – Een 16-jarige jongen uit Alblasserdam en een 20-jarige vrouw uit Nieuw-Lekkerland zijn woensdag 29 april 2015 gewond geraakt tijdens een frontale botsing met een auto in Kinderdijk. De 16-jarige reed met zijn brommer vanuit Nieuw-Lekkerland richting het Damdorp en kwam op de Molenstraat ter hoogte van de Schansweg in botsing met een afslaande automobiliste. De Alblasserdammer en zijn passagier werden van de brommer geslingerd en kwamen op het asfalt terecht.

Twee ambulances kwamen met spoed ter plaatse om het tweetal te behandelen. De 24-jarige vrouw uit Kinderdijk die de auto bestuurde, bleef ongedeerd.

Erg hard
De brommerrijder en de achteropzittende zijn per ambulance naar het ziekenhuis in Dordrecht gebracht. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval. “Volgens een getuige reed de scooter ‘erg hard’. Of dit inderdaad het geval was, onderzoeken wij,” aldus een woordvoerster van de politie.

aanrijding Kinderdijk molenstraat