Brug over de Noord Alblasserdam maat transportALBLASSERDAM – Van vrijdag 1 mei 22.00 uur tot maandag 4 mei 5.00 uur en van vrijdag 8 mei 22.00 uur tot maandag 11 mei 5.00 uur voert Rijkswaterstaat werkzaamheden uit aan de Brug over de Noord bij Alblasserdam. Voor gemotoriseerd verkeer kan dit tot overlast leiden. Voor voetgangers en (brom)fietsers gelden geen beperkingen.

Ter hoogte van de werkzaamheden is slechts één rijstrook beschikbaar. Verkeersregelaars leiden het verkeer op de N915 om-en-om langs het werkvak. In combinatie met de ingestelde snelheidsbeperking kan er hierdoor op de Brug over de Noord in beide richtingen aanzienlijke verkeershinder ontstaan. Rijkswaterstaat raadt doorgaand verkeer daarom dringend aan om zoveel mogelijk gebruik te maken van de A15 – Noordtunnel.

Brug over de Noord Alblasserdam maat transport