Blokweer AlblasserdamALBLASSERDAM – 85 kinderen hebben woensdag 22 april 2015 hun zwemdiploma gehaald in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Dit deden zij onder toeziend oog van een delegatie van het Nederlands Platform Zwembaden, die steekproefsgewijs controleert of het afzwemmen via de regels gebeurt. De delegatie gaf na afloop aan onder de indruk te zijn van het niveau van de examenkandidaten.

Voor diploma A zijn geslaagd:
Aarnoud Griffioen, Akin Kaan Kücük, Babette Brouns, Ben den Oudsten, Christian van Muijlwijk, Dennis Kort, Diego Kruithof, Dylan Leenheer, Dyllan Baljé, Eduard Nieuwenhuis, Jalien de Looff, Janieke van Werkhoven, Jeffrey den Ouden, Jelle Boonstra, Jesse Heijkoop, Nanou versluis, Nena Bakker, Rita Mouradian, Rosalien Maaijen, Rosanne van Driel, Ruben van der Enden, Sander Kort, Talitha den Ouden, Trude Jelier, Tuana Gur, Amber van Buren, Esther Demmers, Fenna Anrooij.Janco Stam, Juliët van der Waal, Lian Twigt, Lieke Deelen, Lisa van der Lede, Rick Oskam, Willemijn van der Male, Isis van der Linden, Hélène van Dijk, Anne Los, Stijn Timmermans.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Aart Jongeneel, Anne Sophie Hansum, Auke Heuvelman, Bjarne Valster, Daimen de Bruin, Elise Huisman, Emmaly baan, Gabriella Lupson, Isolde Wöhler, Jacolien Nobel, Jannette van den Burger, Julia Sterk, Kimberlie van Geemert, Lotte van Dongen, Marit den Ouden, Marit Tuijtel, Marjolein Buitelaar, Mauro peeters, Megan Duggan, Roan Stolk, Sacha Verberk, Shirley van Dillen, Sebastian Stam, Lennaart Stam, Jens de Jong, Dieudonnée verloop, Lourans-Jan Nobel, Nida Hasanoglu, Corstiaan van Dijk, Anne de groot, Jaimy Muilenburg, Sander de vries, Rüya Ahmetoglou, Geerlize Bakker, Isabelle Hubers van Assenraad, Jeroen van der Elst, Noyemie Sarkisjan, Lisanne Barendrecht, Lucas Rosbergen, Luuk Krijgsman, Amy Verboom.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Jelle Bakker, Lieke van der Kuijl, Lotte Barendrecht, Jorina de Rijk, Sophie Zonneveld, Pablo Labrijn, Amy Barendregt, Deborah Heijstek, Lucas van der Waal.

Blokweer Alblasserdam