Blomhoeve1 (Medium)ALBLASSERDAM – Vanaf woensdag 15 april 2015 gaat bij zorgboerderij De Blomhoeve aan de Randweg in Alblasserdam het project ‘Eet gezellig mee’ van start. Vanaf die dag is het op iedere woensdag en vrijdag voor mensen met een beperking mogelijk om te komen mee-eten. “Wij hopen onze gasten op deze dagen een gezellige avond te kunnen bieden waar zij nieuwe mensen kunnen ontmoeten, een luisterend oor vinden en een gezonde maaltijd kunnen eten,” aldus initiatiefnemer Anike van den Berg van de Blomhoeve.
Op de woensdagavond zal er een tweegangenmenu worden gepresenteerd voor € 3,50. Het Trefpunt is dan voor de gasten geopend van 17:30 tot 20:00 uur. Iedere vrijdag wordt er een driegangenmenu bereid voor € 4,00. Gasten zijn op deze avond welkom van 17:30 tot 22:00 uur. De prijzen zijn inclusief water, koffie en thee. Frisdrank wordt los geserveerd voor € 0,25 per glas.

De maaltijden voor ‘Eet gezellig mee’ worden overdag bereid door de deelnemers van dagbestedingsteam ‘Huis en Horeca’. Wie belangstelling heeft om aan te schuiven, kan bellen naar: 078-6999633 of mailen naar [email protected]. Dit kan tot drie dagen van te voren.

Het menu voor de maand april is als volgt:
Woensdag 15 april:
Italiaanse tomatensoep ** Lasagne met salade ** Italiaans toetje met lange vingers

Vrijdag 17 april:
Kippensoep ** Stamppot met snijbonen en oude kaas en rookworst ** Dubbelvla

Woensdag 22 april:
Gyrosschotel met een pitabroodje kaas en Griekse salade ** Griekse yoghurt met honing en walnoten

Vrijdag 24 april:
Minisalade ** Goulash soep met een broodje ham ** Fruitsalade

Woensdag 29 april:
Spaghetti Bolognese met komkommersalade ** Vruchtenyoghurt

Blomhoeve1 (Medium)

 

Deel dit bericht via...