DSC_0060 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Zaterdag 23 mei 2015 vindt de inmiddels zestiende editie van het MiniBedrijvenToernooi (MBT), een initiatief van Frank Bosch, plaats bij Voetbalvereniging Alblasserdam. Het MBT, gedragen door alleen maar vrijwilligers, zet zich in voor een goed doel met kinderen als doelgroep. Dit jaar wordt Metakids inmiddels voor de achtste keer gesteund.

Bedrijven, vriendengroepen, verenigingen en andere instanties kunnen zich aanmelden voor deelname aan het toernooi. Een team bestaat uit vijf spelers en twee reservespelers. Op kleine veldjes zullen de teams in sportieve sfeer strijden om de eerste plaats. De dag zal traditioneel worden afgesloten met een barbecue en uiteraard de uitreiking van de cheque aan Metakids. Sponsoring is ook mogelijk. Aanmelding kan via www.minibedrijventoernooi.nl of stuur een mail naar info@minibedrijventoernooi.nl.

DSC_0060 [Desktop Resolutie]