Koffiebar de Poort AlblasserdamALBLASSERDAM – Koffiebar De Poort aan de Randweg in Alblasserdam gaat weer open voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. Op zaterdagavond 18 april 2015 wordt de eerste ‘Chill Out avond’ georganiseerd. “Veel mensen kennen dit nog van vroeger en hebben hier herinneringen aan. We willen jongeren die veel op straat hangen of alleen thuis zitten een verantwoord onderkomen bieden,” vertelt Dirkjan van Reeuwijk namens de organisatie.

De ‘Chill Out’ begint om 20.00 uur en is rond 23.30 uur afgelopen. De jongeren kunnen er lachten, relaxen, drinken, darten, tafelvoetballen en chillen. Kosten bedragen twee euro per avond. Het is de bedoeling dat er vanaf 18 april ééns in de twee weken een ‘Chill Out’, een initiatief vanuit verschillende Alblasserdamse kerken, plaatsvindt. Alle jongeren zijn welkom.

Koffiebar de Poort Alblasserdam