IMG_0535be [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De politie heeft nog niemand kunnen aanhouden voor de overval op de Coop Supermarkt van afgelopen vrijdag in Alblasserdam. Dat meldt politiewoordvoer Gijs van Nimwegen maandag 16 maart. Op Facebook werd zaterdag door iemand gemeld dat de dader aangehouden zouden zijn, dat blijkt dus niet waar te zijn. Wel is er inmiddels een signalement van de overvaller bekendgemaakt. De overval vond vrijdag 13 maart rond 20.30 uur plaats. De overvaller kwam met een zwarte bivakmuts over zijn hoofd de winkel binnen en eiste geld. Hij toonde daarbij een pistool. Niet veel later rende de man met een onbekend geldbedrag naar buiten. De eigenaar van de supermarkt ging er direct achteraan, maar staakte uiteindelijk uit veiligheidsoogpunt zijn achtervolging. Een politiehelikopter, een politiehond en tal van agenten zochten in de omgeving naar de man, maar konden hem niet meer vinden.

Woordvoerder Van Nimwegen laat weten dat het gaat om een lichtgetinte man tussen de 1,80 en 1,90 meter lang. Hij droeg donkere kleding en een zwarte bivakmuts.

Heeft u meer informatie over de overval / de overvaller? Geef dit dan door aan de politie via het nummer 0900-8844. Anoniem tips doorgeven kan via het nummer 0800-7000.

IMG_0535be [Desktop Resolutie]

IMG_0463 [Desktop Resolutie] IMG_0478 [Desktop Resolutie] IMG_0505 [Desktop Resolutie]