IMG_4402 (Medium)ALBLASSERDAM – Martin de Jong (27), bewoner van gezinsvervangend tehuis Molenheim in Alblasserdam is vrijdag 27 februari 2015, op zijn verjaardag, verrast met een vrachtwagenrit naar Barendrecht en met een berg kaarten. Zijn zwager Cees van der Wal had op Twitter en Facebook een oproepje geplaatst om kaarten en cadeaus naar de jarige Martin te sturen. “Na het overlijden van zijn moeder en vader, verdient de jongen met het down syndroom een mooie opsteker,” vond voogd Van der Wal.

“Martin is een groot liefhebber van het vrachtwagenmerk Scania. Na mijn oproepje bood het bedrijf Maat uit Alblasserdam een rondrit met een Scania aan,” vertelt Cees.

Vet!
Vrijdag rond 15.00 uur kwam de vrachtwagen voorrijden en mocht de blijverraste Martin, na een korte fotosessie instappen. “Een Scania? Vet! Heel leuk,” glunderde de Damdorper, die voor de gelegenheid zijn nette kleding, inclusief en colbertje, had aangetrokken.

Kaart sturen
Iedereen die het oproepje van Van der Wal in de afgelopen week heeft gemist en toch graag een kaart had gestuurd, kan dat alsnog doen. De kaarten/attenties kunnen worden gestuurd naar Martin de Jong, Molenstraat 34, 2961 AL in Kinderdijk.

 

IMG_4382 (Medium) IMG_4390 (Medium) IMG_4402 (Medium) IMG_4415 (Medium) IMG_4431 (Medium)