Koningsdag 2015ALBLASSERDAM / DORDRECHT – Koning Willem-Alexander brengt op Koningsdag 2015 enkel een bezoek aan Dordrecht. De omliggende Drechtstedengemeenten zoals Alblasserdam, worden niet bezocht. Dat meldt Monique Boer, woordvoerder van Koningsdag 2015. Eerder werd er nog vanuit gegaan dat de koning ook plekken in de regio zou bezoeken. Daarvan blijkt geen sprake te zijn.

Op 27 april 2015 zal Koning Willem-Alexander in Dordrecht de eerste Koningsdag nieuwe stijl vieren. De officiële bekendmaking van het programma wordt eind maart verwacht.

Deze week werd het logo en de website voor Koningsdag 2015 in Dordrecht gepresenteerd. Ook voor Alblasserdam werd een speciaal Koningsdaglogo gemaakt. Dat logo blijkt enkel bedoeld te zijn voor ‘aankleding en versiering’ voor bijvoorbeeld ondernemers en de Oranjevereniging.

Meer informatie over Koningsdag in Dordrecht is te vinden op deze website.

ZcionsfJC_Logo_koningsdag_alblasserdam_web

Koningsdag 2015