IMG_3013 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De brandweer van Alblasserdam is in de nacht van donderdag 12 op vrijdag 13 februari 2014 uitgerukt voor een brand achter de Cornelis Smitstraat. Buurtbewoners roken rond 1.50 uur een sterke brandlucht en zagen vervolgens dat in de brandgang opgeslagen openhaardblokken in brand stonden. De blokken stonden opgestapeld tegen een schuurmuur. Om die reden werd de brandweer ‘prio1’ opgeroepen.

Nog voor aankomst van de brandweer was het gevaar van overslag grotendeels geweken, doordat agenten de blokken van de muur getrokken hadden. De brandweerlieden, die tijdens het aanrijden naar de melding last hadden van verkeerd geparkeerde auto’s in smalle straten, hebben de smeulende resten nageblust.

IMG_3013 [Desktop Resolutie]

IMG_3017 [Desktop Resolutie] IMG_3019 [Desktop Resolutie]