Rabobank Alblasserdam (Medium)ALBLASSERDAM – De vestiging van de Rabobank langs de Dam in Alblasserdam gaat per 31 maart 2015 dicht. Dat meldt de bank in een persbericht. “Steeds meer klanten regelen hun bankzaken online en mobiel. Daardoor bezoeken zij minder vaak een kantoor. Rabobank Drechtsteden past haar dienstverlening daar dan ook op aan,” aldus een woordvoerder van de Rabobank. Zowel de geldautomaat als de stortautomaat en sealbagautomaat blijven in Alblasserdam operationeel.

“Daarnaast bieden wij minder mobiele klanten in ons hele werkgebied verschillende alternatieven. Met de Rabo Geld Express kunnen zij maximaal € 450,- bestellen en thuis laten bezorgen. Verder heeft onze bank twee mobiele adviseurs beschikbaar die op afspraak bij niet-mobiele klanten aan huis komen,” aldus de bank.

Wat er met het oude pand van de Rabobank in Alblasserdam gaat gebeuren, is nog onduidelijk. Meer informatie daarover volgt later.