beursvloer alblasserdam gaat niet doorALBLASSERDAM – De maatschappelijk beursvloer die op vrijdag 20 maart 2015 gehouden zou worden in Alblasserdam, gaat niet door. “Er zijn te weinig aanmeldingen om een zinvolle beurshandel tot stand te brengen,” laat Mattanja Kroon namens de werkgroep ‘Maatschappelijke beursvloer Alblasserdam’ weten. Op een maatschappelijke beursvloer wisselen (lokale) ondernemingen, (vrijwilligers)organisaties, scholen en maatschappelijke organisaties in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit.

Volgend jaar willen de organisatoren nogmaals een dergelijk evenement van de grond krijgen in Alblasserdam. “De werkgroep gelooft nog steeds in de kracht van de Maatschappelijke beursvloer. Volgend jaar willen we dan ook nog meer tijd nemen om Alblasserdam voor te bereiden en proberen dit mooie initiatief alsnog van de grond te krijgen. Via deze weg willen we iedereen die zijn/haar medewerking heeft toegezegd of zich had aangemeld hartelijk bedanken voor de getoonde belangstelling,” aldus Kroon.

Het vrijwilligerssteunpunt van de SWA blijft zich uiteraard inzetten voor het vrijwilligerswerk in Alblasserdam. Wilt u op de hoogte blijven van actuele informatie en activiteiten? Volg de SWA dan via Facebook of de website.