IMG_2072 (Medium)ALBLASSERDAM – Een 21-jarige man uit Alblasserdam is in de nacht van donderdag 15 op vrijdag 16 januari 2015 gewond geraakt aan zijn gezicht tijdens een vechtpartij langs de Plantageweg in zijn woonplaats. “De man was dronken en werd waarschijnlijk geslagen door de broer van een beschonken meisje dat hij thuis had gebracht na een bedrijfsfeestje,” vertelt een woordvoerster van de politie. Volgens een getuige werd de man meerdere keren gestompt en kreeg hij een kopstoot. De 21-jarige raakte onder meer gewond aan zijn kaak.

Een ambulance kwam ter plaatse om de Alblasserdammer na te kijken en te behandelen. De politie heeft een aantal gegevens opgeschreven, maar heeft niemand aangehouden. “De gewonde man wil geen aangifte doen en heeft aangegeven het onderling op te gaan lossen,” aldus de zegsvrouw van de politie.

Het incident vond rond 00.31 uur plaats.

 

IMG_2072 (Medium)

IMG_2058 (Medium) IMG_2069 (Medium)