IMG_7502 (Large)ALBLASSERDAM – Eline Rodenburg en Amber Ligthart deze week geld opgehaald voor een project van het Sophia Kinderziekenhuis. Een dag lang zongen en speelden de twee (kerst) liedjes in de entreehal van supermarkt Dirk aan de Sportlaan in Alblasserdam. De vriendinnen Julia den Houter en Kirsten Rodenburg collecteerden . Het was de derde keer dat de meiden in actie kwamen.

De vorige twee jaren lag de opbrengst rond de 500 euro. Dit jaar was er sprake van een recordopbrengst van 600 euro. Het opgehaalde geld wordt gebruikt voor onderzoek naar kinderen met aangeboren obesitas.

De muzikanten en collectanten bedanken via deze weg alle gulle gevers voor hun gift.

Op 8 februari komen de meiden, samen met enkele honderden andere deelnemers, nog een keer in actie tijdens een groot spinningevenement in het Topsportcentrum in Rotterdam. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Foto’s: Jan Rodenburg.

IMG_7502 (Large)

IMG_7488 (Large) IMG_7491 (Large) IMG_7497 (Large)