A kidz blokweer AlblasserdamALBLASSERDAM – Tientallen kinderen hebben zich op 23 december 2014 vermaakt in Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. Zowel in het zwembad als in de sporthal organiseerde A-Kidz leuke activiteiten zoals een Wipe Out, stormbaan, speedcheck, midgetgolf, voetbal en tafeltennis. Op dinsdag 30 december 2014 worden er weer A-Kidzactiviteiten gehouden. De kinderen kunnen zich van 10:00 uur tot 15:00 uur weer vermaken met allerlei spellen. De entree bedraagt 5,00 euro. Dit is inclusief één consumptie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sportcentrum de Blokweer, 078-7708145 of kijk op www.blokweer.nl.

A-KIDZ wordt mede mogelijk gemaakt door: De gemeente Alblasserdam en het A ( Alblasserdams) B (beweeg) C (cultuur) Team.

Foto: Jan de Ruiter

A kidz blokweer Alblasserdam