Sinterklaas oud-alblasALBLASSERDAM – Sinterklaas bezoekt zaterdag 29 november winkelcentrum Makado in Alblasserdam. Verder doet de goedheiligman Oud-Alblas en bouwmarkt Hornbach aan. Tussen 12.00 en 14.00 uur delen Sinterklaas en zijn pieten strooigoed en mandarijnen uit in het Makado. Er worden tijdens dit bezoek foto’s gemaakt. Kinderen kunnen met de Sint op de foto. De beelden zijn later terug te vinden op de Facebookpagina van het Makado. Verder bakt zwarte piet samen met de kinderen tussen 12.00 en 16.00 uur pepernoten. Het bezoek wordt muzikaal omlijst door de Pietenband.

Tussen en 10.00 en 14.00 uur is de Sint ook te vinden in bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam. Voor de kinderen heeft hij een cadeautje.

Tot slot kom sinterklaas rond 14.30 uur aan bij de Dorpsstraat in Oud-Alblas. Daarna gaat hij naar het Trefpunt.